tröja

Tandtröja

Även denna tröja hittade en ny ägare på marknaden. Den har faktiskt varit ett ufo innan den tog sig i kragen och bestämde sig för bruna kantband. Då fick den lämna ufohögen och följa med på marknad! Kul att den gillades. (Jag tror att den numer går omkring tillsammans med ett par av KarinOttilias byxor om jag inte minns helt fel. På hennes blogg kan man även se mig och några av oss andra förbereda ståndet på lördag förmiddag. Jag har I i famnen iförd en OttoPippi-mössa)

Tyget är ett av förra årets bloggfavoriter men det har inte visat sig så mycket på sista tiden. Jag har fortfarande en snutt kvar som kanske kan bli nått mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.