diverse

Novemberutmaningens sista dag

Ja i år gick det bättre än förra årets utmaning. I november har jag fuskat 3 gånger med att bara använda det jag har. En gång för att jag behövde tryckknappar till mina bodys till marknaden och ytterligare en gång när min plastade frotté till en storbestälnling visade sig ha pennstreck på sig och inte gick att använda, så det kändes som att det var ”ofusktigt” ändå och en gång på myrorna då jag hittade en fantastiskt fin gardin med äppeltryck för 25 kr. Jag har letat äppeltyger och kunde inte låta den gå förlorad! Men annars har jag verkligen sytt av det jag har haft hemma och det har gått hur bra som helst. Jag har mer än jag trodde! En hel marknadskollektion har ju blivit uppsydd, skåpen är lite mer rensade och jag har avgiftat mig liite!

Kul att verkligen tänka OM man behöver mer tyg och tillbehör innan man handlar, det är så lätt att handla bara för att!

2 thoughts on “Novemberutmaningens sista dag

  1. Bra jobbat!! Borde också rensa ut lite nu innan nya tyger får komma in..
    Det där äppeltyget var verkligen grymt snyggt, så du gjorde helt rätt i att köpa det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.