napphållare

Nappband

Dessa är också obloggade från marknadssömnaden. Tyvärr sålde jag inte ett enda band men de gör inte något, det kommer med säkerhet fler marknader. De har flyttat in i UppSytts nya webbutik och kanske hittar de ett nytt hem därifrån. De är sydda i restbitar från olika tyger, bitar jag hittade när jag rensade min stuvlåda för att göra tossor och vantar. Alla knäppen är återanvända från kasserade hängslen och ringarna kommer från Sygryn. En hållare har både tryckknapp och ring och kan således användas på nappar som har både ”plopp” och ”egen ring”. Maila mig om du är intresserad av något av banden.

Idag var min sista arbetsdag innan föräldraledigheten, så nu är jag ”ledig” igen! Jag tillbringade dagen vabbandes då maken ligger i feber… lite konstigt känns det att vabba sin sista arbetsdag. Ska bli roligt att få vara hemma med I ensam ett tag igen innan vi blir 2-barnsföräldrar och livet åter förändras. Jag hoppas även kunna bunkra ännu mer sömnad så jag inte får för mycket abstinens de första månaderna då det inte kommer att proriteras. Kanske hinner jag med juntorna med UppSytt under våren iallafall annars räknar jag med mer soffbaserade aktiviteter till våren så som amning och stickning!

Idag kunde jag använda dagsljuset vid lunch för att fota och trots att jag inte fått min systemkamera än så är jag nöjd med bilderna för första gången på länge! Kanske har jag blivit kompis med kompaktkameran nu. .På lördag far vi till Åland och då ska jag hämta kameran. Gissa om jag längtar. På Åland ska vi även få träffa lilla M för första gången, våra goda vänners son som snart är 5 månader! Ojoj vad tiden går!

4 thoughts on “Nappband

  1. Åh, så härligt att få vara ledig igen! Jag vill också vara föräldraledig ett år till – men jag vill inte ha nåra mer barn. Hur får vi ihop det? 😉 Hoppas ni kryar på er snart och kan njuta av ledigheten och julen!

  2. Konstigt att du inte fick några band sålda! Det är ju den mest praktiska sak man kan ha som bäbisförälder… Låter härligt med FL – hoppas du får sköna dagar med första barnet innan skrutt nr 2 kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.