body

Ytterligare en body

Ja jag älskar bodys! De är så praktiska på små bebisar, inga glipor eller tröjor som korvar sig. Det här var min favorit inför marknaden och faktiskt det plagg som jag sålde först av allt! Tyget med de lila kaninerna är så fint och tillsammans med rosa-brunrandig campan från Hilco tycker jag att det blev en helt underbar kombo. Lila kantband att avsluta det hela med.

Mönster:
Mitt numer välbeprövade bodymönster, strl 56.

Material:
Kanintyg och lila interlock från JNY design. Campan från Hilco.

+++
SÖT så det smäller. Kul att den hittade en ny ägare redan första timmen av marknaden!

2 thoughts on “Ytterligare en body

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.