tröja

Födelsedagspresent till F

Det blev ytterligare lite sytt till F’s 1-årsdag. En tröja i grönt molntyg och så ett par härligt knallorange muddbrallor. F passar jättebra i starka klara färger så det här blev jättefint på honom. Skämmer jag bort min syster nu månto?

Mönster:
Mina vanliga, strl 80.

Material:
Gröna moln från JNY Design och gul interlock från JNY Design till kanterna.
Orange velour från Hilco och mudd från Ohlssons tyger.

+++
Att få sy i tyger som syrran inte redan har! Och att det uppskattas av mottagaren! Hilcovelouren är verkligen härlig att sy i (och varje gång jag syr i annan velour nu blir jag lite besviken att den inte är lika skön och att jag varit dumsnål nog att inte satsa på kvalitetstyget som ändå inte är så mycket dyrare) och kläderna är så sköna tvätt efter tvätt!


Hade lite lite mudd hemma så det blev kortare mudd än vanligt i både midja och benslut men syr man kvällen innan så får man skylla sig själv.

!!!
När jag sydde det här hade jag min lilla hjälpreda i knät. Hon var helt fascinerad av de tygremsor som overlocken klippte bort och satt med dem i över en timme! 

 
 

11 thoughts on “Födelsedagspresent till F

  1. Vad fint! Och härliga färger =)
    Visst är traktortröjorna helt underbara 🙂 Jag hittade till henne efter ditt byte med henne och hade turen att få göra ett jag med =)

  2. Svejs! Ja, nu skämmer du allt bort syrran :-). Härliga plagg. Jag tror inte jag nånsin var köpt Hilcovelour…… Borde förmodligen pröva om det är en sån enorm skillnad….

  3. gult mot det gröna var jättesnyggt och fräscht! hmm, min lilla tjej brukar göra ”sy-spill” till dockmat… =)

  4. Man ska skämma bort syrrorna. Jag syr nästan lika mycket till syrrans barn som till mina egna. Det är ju så uppskattat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.