mössa

Livebild på mössa

Så här såg I ut när hon provade F’s mössa innan han fick den. Hon ville inte ta av sig den!

15 thoughts on “Livebild på mössa

 1. Tack igen för hjälpen!
  Det tog mig först en halvtimme för att fatta hur du kunde ”se” vad jag hade sytt tills jag ju kom på att jag sydde en omlott-tröja i doppresent! Visst var det den du menade, för den ser vågig ut.
  Jag tror jag fattar nu.

  Har dessutom testat med olika muddar för det var nu när jag tog från en annan sort som det blev knas. Fick använda ärmarna till att testa på dem och sedan klippa ut nya! Suck.
  Men nu ska vi se om det går. Det är ju bara så jobbigt om det skiter sig, mycket att göra om.

  Men nu har jag surfat på att dina sydda bodys och det blir ju så fint så det är bara att öva, öva och öva.

  Återkommer säkert igen.
  Har redan en fråga till men vill ju inte tjata. Hi,hi.

  Vilken gosig tjej i en fin mössa. Den verkar superskön.

  /Tack igen!

 2. Hej vännen!

  Apropå inlägget nedan: ååååh vad jag håller med dig om nyttosömnaden! Jag är precis likadan. Jag tycker inte det är så kul, blir slarvig, blir inte nöjd, ännu tråkigare…. Så smart av dig att i detta läget GÖRA det roligt för dig! Tycker resultaten blev skitcoola! Pjamasfrågan ja…. Vi måste ha nya. Jag står och överväger. Köpa (för att det är tråkigt att sy och jag faktiskt inte har lust att lägga ner dyra tyger på nåt som bara syns när barnen ligger i mörkret och sover). Eller köpa (tar alltid emot då man syr och faktiskt inte måste lägga ut pengar direkt). Svårt… 🙂 🙂 Blir nog köpa i alla fall. I nån billig affär. Blir säkert fult bäbisrosa eller nåt om T får bestämma 🙂 🙂 Nyttosömnad ja….. Tyvärr ngt jag skall ägna mig åt i februari/mars. Mina barn har vuxit ur sina kläder!!! 🙂

  Sen över till din GULLKLUP i finfin mössa! Jag smälter……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.