beställning · tossor

Tossor

En mamma hittade ett par vantar i UppSytts webbutik och ville gärna ha matchande tossor. Jag hade som tur var en liten liten bit kvar av de bruna ugglorna på interlock så den önskningen gick att uppfylla. Bruna ugglor och gul mudd, en härlig kombo tycker jag!

Mitt eget mönster på tossa och tyget behöver jag väl inte säga så mycket om!
Och så här kan det gå om man fotar när barnen är vakna. ”Skooo” sa I och skulle prova! Sen vill hon gärna se bilderna i kameran.
Någon annan är jag som haft bloggerproblem de senaste dagarna? Jag kan bara skriva i den gamla versionen av ”textediterare” vilket tog ett tag att komma på… Lite segt nu när jag verkligen lärt mig att gilla den nya versionen.

Idag blir R 1 månad. Det firar han genom att vara genomförkyld 🙁 Jag också. Tur att maken fortfarande är hemma. I och han var sjuka tidigare i veckan. Härligt! Tänk att det redan gått en månad och han har växt på både längd och bredd, minst 1 kg + skulle jag tro.

Ytterligare något roligt, mina pompejor har blivit omskrivna på ytterligare två ställen! På Upscale Baby och på For the birds blog. Gissa om jag är glad! Tack Johanna för att du delar med dig av länkarna!

10 thoughts on “Tossor

 1. Jag hade stora problem igår men kom aldrig till att testa gamla redigeraren. Bra att veta om det krånglar igen. Söta tossor!

 2. Underbart söta! Gillar färgkombon!!
  Har det hänt nåt nytt med Blogger på sistone?! Det har jag i så fall helt missat…
  Kram!

 3. 1. Underbara tossor!!! Fodrar du dem? Jag menar, de ser så stabila ut. Skitsnygg kombo med gult till.

  2. Jag visste inte ens att det fanns en ny textediterare. Hur gör man för att få den? Mao har jag inte känt av några problem.

  3. Krya på er!!!!

  4. Stort grattis till berömmelsen!!

 4. Söta!
  Vad kul att det skrivs så mycket om dina fina klänningar!! (Själv hittade jag en sida där ngn amerikansk mamma skrev om att hon tänkte på MC Hammer varje gång hon såg mina muddbyxor 😀 )

 5. Söta, jag har bara gjort några tossor, det var himla pilligt. Säger som Otto-Pippi. visste inte heller att det fanns en ny editerare. Måste man uppgradera nånstans för att få den?

 6. man går in på anpassa – inställningar – grundläggande och väljer den senaste versionen av inläggsredigerare. liknar den gamla men smartare med bilder etc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.