t-shirt

Apigt värre

En t-shirt till I i det härliga ap- och lejontyget från JNY Design. Har blivit förtjust i lila kanter och jag tycker att det gjorde sig mycket bra mot det gulbruna tyget (syns inte så bra på bilderna dock). Tyvärr bråkade CPn med mig när jag kantade denna och baksidan blev riktigt ful men eftersom framsidan blev OK så fick det vara så (tröjan skulle ju stanna hemma ändå). Knäppning på axeln fick det bli så att halsringningen inte blir så stor.

Mönster:
Meedom form 1 men förlängt och omgjord halsringning. Strl 86.

Material:
Jersey och interlock från JNY Design.

+++
Älskar tyget, att det inte blivit sytt i tidigare förvånar mig faktiskt. Har haft planer sedan jag fick hem det men det har liksom inte hunnits med. Denna kommer passa perfekt till sommaren! Härligt att få sy kortärmat!


Missade i mönsterpassen så mönstret drar lite snett. Även den bråkande CPn är ett stort -, varför blir det så ibland? Samma kantband på fiskklänningen funkade hur bra som helst.

4 thoughts on “Apigt värre

  1. Snygg! Här apas det också för fullt, påbörjade en overall av Myllymuksuts apor igår, dock har det blivit lite för mycket ofrivilliga pauser i mitt arbete. Men nog ska den bli färdig när det är dags. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.