tights

Bambubyxor

Köpte lite härligt rosa bambuvelour för att ha som inre lager i blöjorna men färgen var så fin att jag var tvungen att sy ett par tights till I i det också. De är helt otroligt mjuka och goa men tyvärr blev de lite korta i benen, hon växer så fort just nu. Tycker det blev snyggt med orange sömmar till tyget. Lite lagom uppkäftigt i det goa velouriga. Ser framemot den enorma (i mina ögon enorm iallafall) mängd bambuvelour jag kommer få hem om några veckor, här ska sys både blöjor och kläder i bambu framöver, bambu är fantastiskt!

Uppdatering:
Tyget är köpt via en coop (samköp) och finns inte längre att köpa. Jag fick tag i sista biten rosa. Bambu beställs lättast via olika samköp annars finns det att köpa på babyheaven.se men då är det dyrt. Går att köpa på amerikanska webbutiker också, t.ex. denna Bamboo Fabric Store. Hos Wanoo ordnas samköp ibland, håll koll hos henne om ni vill ha tyger till bra priser! Tyvärr har just ett samköp avslutats men det kan ju hända att det blir rester över, som denna härligt rosa bambu.

Ja bambu är miljövänligt! Det växer snabbt och man behöver inte bespruta odligen och man kan få många skördar på samma mark så odlingsytan kan förbli liten. Det är dessutom naturligt antibakteriellt och väldigt snällt mot huden även om man har känslig hud. För mer info om bambu som material, kolla här.

6 thoughts on “Bambubyxor

  1. Urcoola! Du får lägga till en härligt orange mudd så småningom, så räcker de länge.

    Jag hade alldeles glömt bort frakten! Det har varit gruvligt mycket sedan ni snöade in i Uppsala 😉 Jag lovar på heder och samvete att ta tag i det under påskledigheten. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.