beställning · t-shirt

Till en tvååring

På beställning från en god vän till mig syddes denna t-shirt som födelsedagspresent till hennes kusinbarn. Förra året fick han det här settet när han fyllde 1 och nu var det dags för lite ny strömming att flytta in i garderoben. En liten en föddes i födelsedagsbarnets familj i januari och han fick en grön elefantbody med gula kantband och hest så ville min vän ha en matchande tröja men mina gröna elefanter är slut så det fick bli en likadan fast omvänt och det funkar ju också! Tröjan är i strl 98 så kanske är den lite för stor ännu, förhoppningen är att den ska passa till sommaren.

Varje gång jag tar fram elefanterna blir jag fortfarande glad, tycker så mycket om dem trots att det var bland det första jag köpte. Tänk att jag fortfarande har dem kvar dessutom! Fast nu är det gula nästan slut.

8 thoughts on “Till en tvååring

  1. så snyggt det blev med grön mudd till gula elefanter!

    ….angående ”purse frames” så går det utmärkt att hoppa på, jag har inte hunnit ta tag i det ännu, påsken var maxad!!

  2. Jättefin! Är oxå svag för elefanterna, har röd, svart, brun å lime men missade tyvärr de gula och gröna, måste varit innan jag började sy 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.