Övrigt

Ekoskor

Jag brukar inte göra reklam för produkter på bloggen men kan inte låta bli att tipsa om dessa skor. Inte nog med att de är snygga så är de gjorda av ekologiska eller återvunna material! Skulle köpa skor häromdagen och ramlade över ett par sneakers i butiken och de var så snygga och väldigt sköna! Dessutom fick man rabatt om man lämnade in sina gamla skor i butiken för återvinning. Jag föll direkt så nu går mina fötter i snälla skor!

6 thoughts on “Ekoskor

  1. oj nu fick jag dåligt samvete. Shoppade skor till mig och barnen på skopunkten idag, billigt men knappast eko:-(

  2. Vilka schyssta skor! Ska titta på såna imorgon, men en annan färg tror jag… Gillar den grön-rosa jackan jättemycket! Verkligen snygg. Trist att beställaren drog sig ur…
    /Kristin

  3. Visst är de snygga 🙂 ?! Köpte mig oxå ett par förra veckan o lämnade in ett par i utbyte! Jag köpte ett par typ benvita med ljusgröna breda band som snören.
    Mina hittade jag på Scorett iaf. Tror de kostade 750:- el nåt sånt, sen var den 200:- rabatt om man lämnade ett par andra skor i utbyte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.