tröja

1-årspresent till O

Vännernas son O fyllde 1 år häromdagen och vi var bjudna på kalas! I fick lämna över presenten (motvilligt, vem vill lämna bort de spännande paketen? de vill man ju ha själv!) som innehöll denna tröjan. Min vanliga modell, strl 80 med knäppning på axeln. Det svarta tyget är jersey från en klänning som någon (jag?) råkat klippa ett hål i. Det var en stor klänning så det blev mycket fint mjukt tyg att använda. Här använde jag klänningens fåll som fåll på tröjan. JNYs gröna husvagnstyg från förra sommaren användes till ärmar och allt är kantat med svart interlock, även den från JNY.

4 thoughts on “1-årspresent till O

  1. Snyggt! Gillar verkligen färgkombon! Oj oj vilket huvudbry du har gett mig.. ;o)) Syskonmatchat.. Har äntligen bestämt mig vad det ska bli. =o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.