beställning · tossor

Vantar och tossor till en tös

Vantarna har visats förut, de var sydda till marknaden härom veckan men kom aldrig så långt. De blev sålda direkt i bloggen och till dem önskades även ett par tossor. Jag hade en liten bit kvar av det rosa tyget (har ytterligare lite kvar, tänk vad små tygsnuttar räcker länge ibland) så en liten tjej i skåne ska i vinter få ha detta supersöta set på sig!

Mönsterna är mina egna, båda två. Tossmönstret är jag extra stolt över men ack så pilliga de är att sy. Ska jobba på en förenklad modell när tiden finns för det. Har fått många frågor om mönstret men just nu vill jag inte byta bort det, det ligger het enkelt för mycket tid bakom detta mönster så det vill jag ha kvar för mig själv ett tag till.

Visst är det härligt att det blivit lite varmare igen denna vecka, som om sommaren kommit tillbaka. Ok, kanske inte sommaren men sensommaren iallafall. Förra veckan hade R sin overall men igår satt han i kortärmat. Och visst är det roligt att jag har bokad leverans av iris visa till IMORGON! Uppsalabor som vill hämta tyger får höra av sig på mailen. Ni övriga får vänta till i nästa vecka, jag ska klippa och skicka så fort det går. Undra om jag kommer kunna sova inatt!

6 thoughts on “Vantar och tossor till en tös

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.