tyg

Tyget är här!

Såhär ser det ut hemma hos mig för tillfället! Jag hoppas att några rullar försvinner redan nästa vecka! Iris visa har landat! Efter många resor så är tyget här och jag är så nöjd. Det gröna är precis som provtrycket medan det gula har ett klart starkare tryck än provet. Superfina båda två och jag dansar på små moln just nu 🙂

Jag ska leverera till er alla som bokat och betalat så snart jag kan. Nya beställningar är välkomna! Jag ska uppdatera med riktiga bilder på färgerna på tyget så snart jag kan. Just nu ska jag fira med en kopp kaffe medan barnen sover middag! Tack all kära som har beställt tyg utan mig. Jag hoppas att ni ska tycka lika mycket om det här tyget som jag gör!

7 thoughts on “Tyget är här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.