vantar

Guldfiskar

När jag packade undan maskiner och tyg härom veckan så började jag surfa efter något snabbt och enkelt att sticka istället. Hittade ett vantmönster och blev såld direkt! Varför då? Fiskar såklart! Guldfiskar! Här är min Ravelrysida om vantarna.

Hittade ett passande garn hemma, ett garn som jag fått av mamma och som härstammar från hennes stora stickdagar på 70-80-talet någon gång. Färgerna var perfekta men garnet är tyvärr i akryl. Det fick dock duga eftersom färgerna var som gjorda för vantarna och det var lagom tjockt också.

Varje vante tog mig 2 kvällar att sticka + den kvällen jag lärde mig hur man stickar fiskstjärten så det blev bra. Ett lagom projekt helt enkelt. De passar på I men vill hon ha dem som vantar? Nej. Vill hon leka med dem? Ja. Så de kommer att användas, men förmodligen inte som vantar! 16 thoughts on “Guldfiskar

  1. Supersötcoola!!! I värsta fall får du väl stoppa dem med lite vadd och sy ihop stjärten…haha…såg precis att Rino föreslagit det redan..jaja. Dockteater…ett annat tips! Ni får sätta upp Guldfiskarnas dröm:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.