mössa

Orange mössor

”Orange mössa önskas till 2-åring” stod det på en lapp som låg på min hylla på Uppsala Handkraft när jag var där i förra veckan. Då lämnade jag av 12 mössor men ingen orange i strl 2 år. Så i helgen passade jag och I på att sy två orange mössor som jag nu har lämnat in. Hoppas att den som lämnade önskan hittar dem innan någon annan gör det.

Egentligen har jag sytt tre mössor. Fordonsmössan som I och jag sydde fick fötter redan efter en timme när en vän ringde och undrade om jag hade några mössor hemma till salu. Jo, det hade jag ju och hon valde fordonsmössan. Så dagen efter fick jag sy en ny till Handkraft. Den första mössan hann inte ens ens fastna på bild.

Det orange fordonstyget hann jag inte med att köpa från Mjuka tyger innan det tog slut men jag hade turen att hinna köpa det av Älsklingsfrö när hon sålde av lite tyger för någon månad sedan. Jag gillar det skarpt! De orange kaninerna är ju ”orginalfärgerna” på kanintyget. De han jag inte heller med att köpa från JNY och även där lyckades jag köpa det av Älsklingsfrö, fast det var nog i vintras någon gång på en annan tygutförsäljning. Jag har knappt sytt av det för jag vågar inte klippa i det. Fast härom veckan sydde jag tossor och vantar av det till en bebis på öppna förskolan. De hann jag inte heller fota fast jag ag gillade det så mycket att R nog måste få ett likadant set.

Tror orange är grejen för mig just nu, igår landade 2 meter orange velourtroll hos mig. Mjuka tyger har rea på dem så jag passade på. Så fina!

Bjuder också på lite bilder av vårt badrum. Nu är det så rivet som det ska bli och nästa vecka ska de börja bygga upp det igen. Egentligen skulle det varit klart i nästa vecka… Jaja. Det blir fint när det blir klart. Under tiden bor vi i kappsäck i vardagsrummet och längtar tills vi får dusch igen. Och lite ordning.

Här har de rivit den fallfärdiga väggen så alla stammar, ventilation och vattenledningar kommer fram.Framför rören ska nu en ny vägg byggas upp.

Här ska det om några veckor stå en toalett!

Här ser man hur mycket vattenskadad betong som har bilats bort, ca 1 dm över hela rummet.

5 thoughts on “Orange mössor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.