body

Radioapor!

Här hemma går aptyget under namnet radioaptyget så dessa bodys måste ju vara radioapbodys, eller hur! Tyget är superfint och I älskar tröjan hon fick för några veckor sedan. Dessa hade hon lite svårt att acceptera att hon inte fick behålla hemma men när vi väl hängt upp dem på Handkraft så gick det bra. Tycker de blev snygga med turkos kantband. Sydda i strl 56-74 och i butik allihop. Hade först tänkt behålla den i strl 74 till R men han hinner inte använda allt han redan har så jag struntade i det. Dessutom växer han snart i strl 80 iallafall. Stora killen!

Mitt vanliga mönster till body med kuvertringning. Funderar på att rita om knäppningen men det ska jag göra när jag får lite mer tid. Tyget är välkänt, aptyg från Mjuka tyger och kantad med turkos tunn interlock (bråkig men snygg) från JNY. Här kan ni även se min nya hangtag och båda sidorna av min nya namnlapp.

12 thoughts on “Radioapor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.