beställning · body

Bambu till en bebis

En av mina mest trogna kunder kom med en önskan om en present till en liten nyfödd kille. Självklart gick det bra och tygvalet blev det fina gröna Iris vsa. Dubbelt roligt att få en beställning i mitt eget tyg. En omlottbody med kantband i ekologisk bomullsinterlock matchad med ett par sparkbyxor i naturvit bambuvelour som i sin tur kantades med Iris visa. Ekologisk mudd till sparkbyxorna också.

Det var länge sedan jag sydde sparkbyxor och jag hade aldrig kantat med CPn förut så det var en liten utmaning. Tackar för KokaLals braiga tutorial om hur hon gör men borde ha läst den lite bättre innan jag sydde. Det blev OK iallafall.

Jag har själv haft lite svårt för sparkbyxor för jag tycker de är så opraktiska. De jag hade till I och R blev mycket lite använda för jag tyckte att det var så bökigt att ta av och på vid blöjbyten. Denna gång sydde jag dock inte igen innerbenssömmen utan kantade den istället och satte tryckknappar. Muddarna längst ner är dock ihopsydda. Så hade jag iallafall velat haft det om byxorna var till någon av mina små!

Nu hoppas jag att kläderna har kommit fram till den lille killen och att de gillas. Har inte vågat blogga om det för jag märkte häromdagen att mamman varit inne och läst och lämnat kommentar på ett tidigare inlägg – jag hoppas att bodyn från Handkraft passar bra den med! 😀

13 thoughts on “Bambu till en bebis

  1. Superfina kläder! Det är en sån härlig grön färg – jag kanske skulle ta och köpa mig en bit…

    Håller med om att brallorna blir mer använda om man inte syr igen innerbensömmarna!!

  2. Snygga kläder! Och himla smart att kantbanda innerbenssömmen på byxorna! Har försökt att få till något liknande men din lösning är betydligt elegantare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.