tyg

Om jag bara kunde…

…fånga på bild hur vacker den lila färgen är. Stark och klar med en härlig lyster! Men utan dagsljus är det här det bästa jag kan göra just nu. Får återkomma med en bättre bild i helgen när jag är hemma i dagsljus. Provtrycket kom igår och tyget beräknas in i mitten/slutet av januari! Nu står elefanterna på tur att komma hem till mig! Lagom till våren blir det!

Uppdatering! Ni som vill boka, jag kommer att meddela när jag öppnar för försäljning i butiken. Det kommer inte att bli före nyår eftersom leveranstiden från fabriken är lång. Jag tar helst inte ordrar via mail denna gång då det blir så mycket extra administration så håll ut så kommer ni snart att kunna boka detta tyg!

7 thoughts on “Om jag bara kunde…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.