tröja

Massor av nysytt

Jo, jag har sytt – MASSOR – men jag har inte haft tid att blogga om det. Som så många andra. Jobba heltid, två barn, firman, sy, make. Kanske inte just i den prioritetsordningen.

På torsdag slår Galleri Hemsytt upp portarna och jag ska vara med där för första gången! Ska bli superroligt och ikväll har jag gjort färdigt det sista. Jag kommer mest att ha kläder sydda i Iris visa. Så här såg det ut tidigare idag innan jag hade packat ner kläderna. Det är härligt att se ett helt gäng kläder i olika storlekar hänga tillsammans! Hoppas att de ska uppskattas på galleriet också.

11 thoughts on “Massor av nysytt

 1. Å, jag är jättesugen på att titta in men tror inte att jag hinner. I vilket fall, LYCKA TILL med dina fina kläder och blöjor, hoppas du säljer allt och lite till!

 2. Ja, det var inte dåligt. Dom ser väldigt fina ut där hängandes på färgglada galjar.

  Kram
  S på Kalunji Design

 3. Vad härligt att se alla galgar! Färglatt och så min favorit – den gröna Iris Visa! Toppenfint!

  Förstår inte hur du hinner med… Jag har fullt upp redan nu 🙂

  KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.