tyg

Fler färger!

Fick en hel hög med färger av husmönstrets designer, Whippet. Jag fick direkt en favorit men jag får se vad ni säger om färgerna! Så jag avslöjar inte vad jag tycker bäst om ännu. Återupptar röstningen och ni har till på lördag på er att tycka till. Tänk på att tyget kommer till våren!

16 thoughts on “Fler färger!

 1. Åh, de är ju fina allihop, jue!
  Såhär i pepparkakstider fastnade jag lite för den övre bruna/vita. Men jag föll pladask för den orange/rosa 😀

 2. Helt underbara!
  Klara favoriter för mej är det svarta och det ”färgglada”

  Hälsningar
  Jennie

 3. Orange ceris var fint! Och ljusbrunt mörkbrunt. Ja, alla är fina! Det multifärgade är ju ltie originellt, vilket kan vara lul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.