tygblöja

Blöjor!

Nio formsydda blöjor och lika många inlägg. Blöjorna är helt i bambu, utsida i bambuinterlock, mellanlager i bambucollege och insida i bambuvelour. Så mjuka och goa! Till dem syddes inlägg i ett lager hampafleece och ett lager bambuinterlock. Inläggen blev så fina att jag hellre skulle använda dem till snuttefilt än till blöjinlägg!

Dessa var på Galleri Hemsytt i förra veckan men tyvärr fick jag alla med mig hem igen. Så nu ligger de i min butik istället. Finns i strl S ( ca 5-9 kg) M (ca 9-12 kg) L (ca 12-? kg) Vi har precis bytt upp oss till M i storlek här till R som snart är 11 månader (var tog tiden vägen? !?)

En pocketblöja har jag också sytt förra veckan. Ett nytt mönster testades (Darling Diaper Unlimited) och se, dessa pocketblöjor funkar TOPPEN på R! Förut har alla pocketblöjor bara läckt i grenen vilket gjort det lite trisst att använda dem men denna modell funkar hur bra som helst. Sy fler! sa maken idag och det var ju tur att jag redan har ett gäng tillklippta i syhörnan. Dock hade jag idag inga nya nålar hemma (bra tips när man syr i PUL, byt till en ny stretchnål ofta så slipper du läckande hål i tyget!) så jag får vänta några dagar på det.

3 thoughts on “Blöjor!

 1. Helt underbart fina, roligt att du syr blöjor, det behövs. Jag har själv sytt tidigare och det är så himla roligt.

  Jag skulle vilja tala om också att du kan få kika in på min blogg och vara med i att samla in pengar till musihjälpen. Jag startade precis en auktion där alla pengar går oavkortat till att hjälpa utsatta barn i världen.
  Snälla, tala om för alla dina vänner och bekanta så kanske vi samlar in några slantar tillsammans.

  Och God Jul, 🙂

 2. Grymt fina!
  Just den tygkombin på blöjor är min favvo, klippte till sex st igår och sydde två ( med den fina bruna bambuvelouren) 🙂
  kul att du hittat en pocketsort som funkar!!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.