beställning · tygblöja

Beställda blöjor

Några beställa formsydda blöjor! Så roligt att få beställningar på blöjor, man vet ju att de kommer så väl till användning! Dessutom är det roligt att kunna sprida tygblöjor till fler där ute. De är ju så suveränt bra!!

Först en i NB storlek med extra trifoldinlägg i bambufleece. Pocketöppning som vanligt och härlig blommig microfleece i blöjan. Passar perfekt till den gula Iris visa! Två lager bambu i blöjan + 6 lager bambu i inlägget ger en blöja som garanterat suger stora mängder kiss. Den bebis som ska få denna blöja har ännu inte tittat ut så jag väntar med spänning på att få höra hur den passar sedan!

Sedan en i storlek S, med svart microfleece och matchande svart storleksknapp fram! Även denna har ett löst trifoldinlägg till sig men det är instoppat i blöjan! Denna blöja flyttade bara något kvarter hemifrån till en liten kille. Hoppas den sköter sig och passar bra!

4 thoughts on “Beställda blöjor

  1. Ja vad kul! Jag har försökt att sprida budskapet med tygblöjor och bärsjalar till oinvigda, men den vägen är bara slöseri med tid och fina blöjor och sjalar som nu bara ligger 🙁 Men som du säger, KUL när man vet att det kommer till användning.

    /Agneta

  2. Blöjorna är jättesnygga och säkert mysiga på en liten rumpa. Finns det nån rekommenderad hemsida man kan gå in på och läsa in sig, för jag har aldrig använt tygblöja och skulle nog inte kommit på tanken om jag inte hade ramlat in i sybloggsvärlden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.