Övrigt

I postlådan

Igår när vi kom hem efter några dagar på Åland låg det tre paket i lådan till mig! Två mönster från etsy och så lite ny PUL!

En ny fin japansk mösterbok med klänningar, ett tunikamönster från 70-talet och så finfin PUL som jag nog väntat i ett år på vid det här laget. När PUL köps via samköp tar det ibland lång tid och ibland ännu längre. Det här är nog det som jag väntat längst på. Ska det bli blöjor eller träningsbyxor?

Et är alltid så roligt att få paket från Etsy eftersom de ofta är så fint paketerade. Idag fick jag nog det finaste när jag fick min japanska mösterbok. Ett litet brev, en papperstrana och så en japansk tepåse! Se så fint! Det andra paketet hade ett jättefint band som nog går att använda som dekoration någonstans.

Ser ni vad den japanska boken heter?! 😉

10 thoughts on “I postlådan

  1. Ja, vi ser vad det står på boken (och vad Simplicitymönstret är) och av din filuriga fråga får man anta att du ska sy till dig själv – Grattis, vad kul!!!

  2. Man får tacka för jo, boken är till mig och jag köpte den för att jag behöver fina kläder till en klänning jag ska ha i september då mitt jobb har stor 100-årsfest på slottet i Uppsala 🙂

    Så många fina mönster i den, precis som i andra japanska böcker. Nu ska jag bara hinna sy allt också !

  3. Grattis igen Susannna! Jag är så där glad-avundsjuk på ditt tillstånd 🙂
    Ja, paketen från Etsy är alltid något extra och värda att vänta på. Kram-kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.