tröja

Min hjärtiga tröja!

säger I och blir lika glad varje gång den nya tröjan med hjärtan på mage och rygg och med regnbågsrandiga ärmar ligger ren i garderoben. Det var faktiskt vår 5-åriga granne som valde tygerna till en tröja till sig men I var inte sen att beställa en likadan. Grannflickans tröja han aldrig fastna på bild men det gjorde denna.

Jag är ju inte den som är så vågad i vanliga fall när det gäller att mixa och matcha tyger blev glatt överraskad av hur snyggt det blev med det här randiga tyget till hjärtarna! En verklig bli-glad-tröja! Pippitröjan är också superfin och är faktiskt det första jag syr i det här tyget. Synd att jag bara köpte 1 meter det hade lätt kunnat bli fler pippikläder här hemma annars.

Lillebror ska ju inte bli utan nya kläder trots att hans garderob är rätt full med arvegods från storasyster. Två tröjor blev det även till honom. Pippitröja, likadan som storasyster, och så en i det bruna fina draktyget. Detta är faktiskt interlocken från förra hösten och som jag fick med mig hem från syfestivalen då. Det finns visst i samma färg nu i jersey hos Znok.

5 thoughts on “Min hjärtiga tröja!

  1. Inser att det är så mycket tyger jag missat :(. Jättefina tröjor allihop!!! Det ”hjärtiga” tyget finns väl dock kvar att köpa tror jag.

    Snygg tröjmodell också!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.