tygblöja

Nya blöjor!

Det har börjats på dagis här vilket också innebär att det behövs fler blöjor för att kunna ha några här och några där. Tre stycken visar jag här, ett helt gäng till är sydda men ännu utan knappar.

Darling Diapers Unlimited strl L. Utsida i PUL, insida i microcharmois och mellanlager i bambuinterlock. Inläggen är sydda i dubbelt lager bambufleece ca 35×40 cm. Funkar att vika 4 gånger vilket ger en högabsorberande blöja.

Om ni undrar varför jag slösar med Iris visa bambuinterlock som mellanlager i blöjorna så är det provtrycket som inte var fixerat samt stuvar med feltryck som används här! Perfekt att kunna använda dessa bitar också. Utan mellanlager tycker jag att pocketblöjor har en tendens att läcka, med mellanlager funkar det hur bra som helst! Och dagis, jo de tyckte inte att dessa var mer besvärliga att byta än andra blöjor 🙂

3 thoughts on “Nya blöjor!

  1. Vilka fina!!! Blir sugen att sy till min lille Theo 🙂 behöver man byta många fler ggr per dygn jämfört med vanliga blöjor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.