vantar · vuxet

Vantar

Ett par stickade vantar med härligt kattmotiv. Började på dessa för två år sedan men den vante jag stickade blev för liten så jag la dem åt sidan. Stickade då ett par andra vantar i samma mönster men de gav jag bort i julklapp. I somras bestämde jag mig för att ta och sticka klart alla mina UFOn och då tog jag tag i dessa vantar.

Det tar ju inte så lång tid att sticka en vante så detta projekt slutfördes väl på några kvällar i soffan. Vantarna blev för små men de blev en födelsedagspresent till barnens kusin som fyllde 16 i oktober.

De är stickade i Drops baby alpaka (tror jag) och det är lite för luddigt för att mönstret ska komma helt till sin rätt. Men söta är de hur som helst tycker jag! Mönstret till vantarna (och andra fina mönster) hittade jag i Jorids mönsterbutik.

5 thoughts on “Vantar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.