kofta · vuxet

Coraline!

Ytterligare en stickning som jag gjort klart. Började i februari tror jag och blev klar i oktober. Tyvärr sticks den och jag har inte använt den så mycket trots att jag verkligen gillar den. Jag är också lite större nu än när jag började på den så den sitter lite tight över axlarna. Annars hade ju modellen verkligen passat nu när jag är gravid.

Modellen heter Coraline och finns här. Jag har stickat i Rowan felted tweed, skönt garn att sticka med men som sagt så sticks det! På Ysoldas sida finns många fina modeller jag gärna skulle vilja sticka om jag hade tid och tålamod! Coraline har en massa roliga detaljer, som den vikta kanten längst ner, rullande kant längs hela öppningen och i-cordärmuppläggningen och -avmaskinigen runt halsen. Så snyggt och så enkelt!

5 thoughts on “Coraline!

  1. Mmm, den där koftan är ju verkligen en vill-göra-kofta. Din är superfin! Synd att den sticks – sticks den även genom långärmat?

    Jag tycker typ att allt sticks mot huden, tom alpaca… För ett tag sen fick jag lämna tillbaka ullsknästrumpor från noa noa för att de stacks genom strumpbyxorna 🙂

  2. Har du testat att tvätta den? De flesta ullgarner blir väldigt mycket mjukare och mindre stickiga när man tvättar dem. Koftan är verkligen superfin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.