mössa

Prototyp

En lyckad sådan dessutom. En vintermössa med knäppning under hakan och som går långt ner i nacken. Ritade ett provmöster med utgångspunkt från en mössa som jag gillar och från de egenskaper jag ville ha. Det kan bli lite längre flärpar under hakan men det funkar som det är.

Åter igen är det dottern som valt tyg till mössan och matchat med knappen. Hon gick in i syrummet och sa att hon ville ha en Kitty-mössa men valde sedan det härliga rävtyget. Mössan är fodrad med microcharmois så den är tunn och smidig. Använts varje dag sedan den syddes! Microcharmois är tunn, noppfri fleece som är stretchig. Har köpt på mig ett lager till tygblöjor men det funkar lika bra i kläder.

Rävvelouren kommer från Tanyasum men säljs i Sverige hos mig.

2 thoughts on “Prototyp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.