body · tyg

Björnar som fiskar!

Ni som var på syfestivalen såg kanske detta set hänga i min monter! Det är sytt till vår kommande bebis i tyget ”Björnar som fiskar” som Ikasyr har tryckt upp. Tyget är så fint och passar både stora och små! Jag har själv en tunika med ärmar i det här tyget!

Tyget sålde slut på nolltid, så även hos Ikasyr. Hon fick raskt trycka upp en ny batch men den blev försenad. NU är den äntligen på väg hem till mig, en ny rulle med nästan 70 meter kommer förmodligen på tisdag eller onsdag!

Bodyn är mitt favoritplagg på småttingar och omlotter tycker jag är söta! Denna är kantad med röd interlock från JNY och så har den turkosa och röda tryckknappar från Snapsource. Jag tror att jag inte hade hunnit knappa bodyn när jag fotade ser jag nu. Jag syr alltid mina bodys lite längre än vad som är normalt i sinstorlek då vi använder tygblöjor, de tar lite mer plats än engångsblöjor.

Byxorna är ett Ottobremönster, tror det var något nummer från i år. Hade faktiskt aldrig sytt byxor med fot förut och inte heller använt det till några av mina barn innan. Det var både enkelt och verkar ju praktiskt! Dessa hade egentligen mudd i midjan enligt mönstret men jag valde att sy resår istället. Höjde då midjan med 5-6 cm för att kompensera för mudden. Velouren är Hilcos rostorange och kommer från Karinottilia. Båda plaggen är i strl 62.

Missade du detta tyg i förra omgången så finns det nu till bokning i butiken. Det kommer att skickas så fort som det kommer in. Passa på nu för det är 12 % månaden ut på alla tyger! (varför just 12 %? Jo, december är ju 12e månaden!)

GOD JUL på er allihopa och tack för ett helt fantastiskt 2011! Jag ser fram emot 2012 och nya tyger och nya möten med er! Tyvärr ser det inte ut som om jag kommer kunna medverka på syfestivalen i februari då jag har beräknad förlossning veckan efter. Om jag inte hittar en villig stand-in som kan sköta ruljansen åt mig! Det kommer in tygnyheter i februari så jag hade gärna varit där!

5 thoughts on “Björnar som fiskar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.