tröja

Snurrigt!

Sonen växer så det knakar och behöver större kläder. En stackars tröja har jag sytt åt honom när han egentligen behöver ett stort gäng brallor (men det känns så förbaskat tråkigt att sy). Denna tröja fick han när han fyllde 2 år för två veckor sedan.

Älskar de snurriga sniglarna och har dem även i röd-blått. De ska bli tröjor till alla barnen, någon gång, när jag vågar klippa i dem. De gröna sniglarna är fina men inte lika fina som de andra så de klippte jag i först helt enkelt. Hade sedan tänkt matcha med bruna muddisar med fickor i sniglar, men hade ingen brun mudd hemma och orkade inte beställa bara det från SoS. Får vänta in att de öppnar i Stockholm och ta med lillfisen på utflykt någon dag.

Hur som helst, en enklel tröja i strl 92 till vår 2-åring! Vände coversömmen åt andra hållet så det blev täcksöm utåt på både livfåll och ärmfåll. Snyggt!

5 thoughts on “Snurrigt!

  1. Har eg lite svårt med dom snurriga men denna färgkombon är ju jättefin! Särskilt med det gula till som du har gjort! Ja, helt enkelt jättefint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.