byten · tröja

Byte med Emiliten!

Emiliten syr så fina tygblöjor och en sådan fin ville jag gärna ha till vår lilla bebis. Föreslog helt enkelt ett byte! Det blev en blöja mot en tröja! Tröjan skulle ha Blixten på sig men sedan fick jag välja fritt!

Efter en hel del maskinstrul så fick jag till slut fram en Blixten! Tygvalet föll på gråmelerad jersey och ärmar i JNYs stjärnor. Blixten har jag broderat några gånger nu på olika plagg, den är fin och det verkar som om alla barn mellan 2-4 år fullkomligt älskar den där bilen. Här hemma går han fortfarande under namnet ”Rorri” för barnen har inte sett filmerna om Blixten ännu.

Vad Emiliten tyckte om om tröjan kan du läsa här! Och även se bild på blöjan som vi fick i bytet!

3 thoughts on “Byte med Emiliten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.