body

Två små!

Lille-lillebror växer! Och trots att han är nr 3 och trots att han har ärvt ganska mycket kläder från sina storasyskon så behöver han lite ”eget” nysytt också, eller hur!?!

En liten body i svamptyg,. mönster från senaste Ottobre. Var tvungen att testa mönstret och sy en farfarsknäppning. Har länge velat sy en sådan men inte vågat. Men det var ju faktiskt busenkelt! Snyggt blev det också. Sydde strl 50 men den är ganska stor i storleken, precis lika stor som en PoP strl 56 faktiskt, och PoP är ju kända för att vara stora i storleken!

Bodyn i elefanttyg syddes faktiskt i höstas, till syfestivalen. Mitt egna mönster för kuvertbody, strl 62.

6 thoughts on “Två små!

  1. Vilka fina body! Gillar svamptyget riktigt mycket, blev väldigt fint med röda kantband. Jag har inte heller vågat mig på att sy farfarsknäppning men om du säger att det det är enkelt kanske jag vågar mig på ett försök..

  2. Jag är sugen på att testa bodyn med farfarsknäppning också. Kanske får ge en till min kollega som ska ha barn i juli. Det är ju så svårt att sätta tänderna i nya mönster. Du är fantastiskt duktig på att sy, ser helt perfekt ut, båda bodysarna. Och jag är helt kär i svamptyget 🙂

  3. Hej!

    Så fina! Jag har precis sytt det här sprundet på en tröja ur samma tidning. Jag drog mig till minnes att du kommenterade sprundet i sewalong-gruppen på facebook och kikade in här. Har du sytt ner kantbandet för hand på baksidan? Just det momentet fick inte jag så snyggt nämligen…

    Mvh Christine Selse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.