tröja · vuxet

Iris till svärmor

I somras sydde jag en tröja till svärmor i Iris visa. Den fångades aldrig på bild då och har därför inte visats här tidigare. Tröjan blev för urringad och nu har jag fixat till den så att det ser ut som om man har en annan tröja under. Nu är den lagom urringad!

Vad jag gjorde var att ta en bit av tyget och klippa en ny ringning. Valde att ha baksidan utåt så det blev som en enfärgad tröja under och så kantade jag med den mönstrade sidan utåt i halsen. Sedan lade jag bara den nya lilla fusktröjan i halsen och sydde med CPn i den gamla sömmen på den djupare ringningen. Hur enkelt som helst.

3 thoughts on “Iris till svärmor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.