tygblöja

NB-blöjor!

Tja, ibland är man inte så snabb som man hade önskat. Klippte ut sex stycken NB-blöjor när de fortfarande var för stora för A. Nu är de klara och på gränsen till för små! Lilla killen som vägde lite drygt 3 kg för 8 veckor sedan är nu uppe på 5,5 kg och växer så det knakar. Han har tom börjat använda strl 62 på kläder!

Men nu var det inte det som detta inlägg skulle handla om, det skulle ju handla om dessa små blöjor. Det är verkligen smidigt med formsydda till små pyttar.  Jag köpte ett gäng begagnade blöjor på sjalbarn för att slippa stressy blöjor och eftersom jag inte behövde stressy så blev de inte klara i tid. Nu känns de onödigt att använda dessa fina blöjor så jag kommer att sälja dem i nyskick istället.

Det är så kul med stadentyget, det finns så härliga färger att matcha med. Alla sex blöjor har olika färg på knapparna men alla matchar med tyget! De är i två lager bambu, staden ytterst och ett lager bambucollege i mitten. Innerst är det ett lager microfleece.

Är du intresserad av att köpa blöjorna? Maila mig på susanna (a) strommingdesign punkt se . Kan även fås med inlägg i bambu om så önskas, det är ficka för extra inlägg i dessa såklart!

3 thoughts on “NB-blöjor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.