om bloggen

4 år!

Idag är det 4 år sedan Strömming Design tog sin början med den här bloggen! Vem hade anat då att det skulle bli såhär! Hur kul som helst! Återkommer med en bildkavalkad från de senaste åren senare!

3 thoughts on “4 år!

  1. Vad spännande det ska bli att se! Vad kul att du såg att jag bloggat om Iris visa-kjolen. Jag låter kanske överdriven, men det är nog mitt favorittyg all time. Kanske därför det legat så länge innan jag vågat använda det. Vad smart lösning med tröjan nedanför också, jag har många tröjor som är för urringade, ska fundera på om det går att fixa dem nu när du visat att det finns en möjlighet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.