t-shirt · tröja

Hungriga hajar

Jag fyller på barnens garderober inför sommaren. Den här tröjan är till lillebror som glatt konstaterade -fiskar! när han fick se tröjan.

De hungriga hajarna från finska Tanyasum har verkligen varit populära! Har bara en liten bit kvar i butiken nu och ändå är det andra sändningen tyg jag fått in! Mycket kul. Har dock inte sett så mycket sytt av det ännu? Jag valde rosa kantband och dekorsömmar till den här tröjan eftersom jag verkligen gillar orange och rosa tillsammans. Lillebror gillar också rosa!

2 thoughts on “Hungriga hajar

  1. Snygg kombo! Får inte visa sonen, han älskar ju rosa :-).
    Mitt hajset inväntar shortsen och födelsedagen… Sen lovar jag att blogga om det! Är supernöjd att jag lyckades få till matchande hajfickor på shortsen till linnet i den lilla tygbiten jag hade! Tyget är verkligen GRYMT snyggt!!!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.