broderi · snuttefilt

Snuttetrasa

Fick för några veckor sedan en grym lust att brodera något med brodermaskinen och kom på att jag kunde göra en fin snuttetrasa med pillappar till min bebis! Hade det fina äpplet som bokstavsapplikation redan och det var ju helt perfekt till ett sådant här projekt.

Valde fina återanvända tyger som är snälla att suga på. Kom också på att jag kunde använda applikationen till att fästa pillappar även mitt fram på trasan och det blev ju riktigt fint. En klämma för att kunna fästa den när man går ut så den inte tappas och så en ring för ev napp. Nu är ju A ingen hejjare på att suga napp vilket jag är rätt glad för men ringen kan ju också vara lite skoj att pilla på den också. Många lappar fästes också runt kanterna. Mellan tygerna har jag ett lager med quiltvadd för att den inte skulle bli så tunn och sladdrig.

Min lilla A gillar trasan. Han är nu 5 månader och tycker om att smaka på det mesta som kommer i hans väg. Jag tror denna kommer bli en favorit framöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.