tyg

Hjärtvelour!

Hjärtvelouren från Ikasyr kommer i tre nya färger. Vi gör ett undantag från eko i det här fallet, tyget är helt underbart och vi kan inte låta bli att ta in det!

Just nu finns det för bokning i butiken. Ikasyr skickar i slutet av denna veckan (v 50) så innan dess kan jag öka min beställning från dem så är du sugen passa på att boka snabbt så kan jag se till att alla som vill ha tyget får av det! Tyget kommer till mig runt den 18-19 december så jag hinner förmodligen inte få fram det till er innan jul så beställ inte tyg till att sy julklappar av för då kommer ni att bli besvikna om det inte hinner fram förrän i mellandagarna!

Välkommen in med din bokning! Vilken färg är din favorit?!½

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.