tossor

Vinterkit i PUL

PUL är verkligen ett fantastiskt material även till annat än tygblöjor. Man kan sy haklappar, överdragsbyxor, sydväst, regnjacka eller som jag har sytt till min bebis – vattentäta tossor och vantar! Perfekt till en liten 10-månaders som inte kan gå ännu men som gärna åker pulka!

Båda är fodrade med fleece för att bli lite varma och goa. A brukar ha ett par ullstumpor under tossorna nu när det har varit så kallt ute. Vantarna har tummar men jag tror inte han använder tummen så det är onödigt egentligen för en sån liten en. Men de blev söta med tumme! Det var första gången jag brydde mig om att vändsy vanten på riktigt. DEt var både enkelt och blev sjukt snyggt!

Tossor och vantar fick jag ut från ett blöjklipp PUL när jag pusslade med bitarna ordentligt. Rätt bra tycker jag! Just denna PUL med robotar har jag i butiken! Tänk att få ha regntäta väntar med robotar på på förskolan! Förläng mönstret och sätt resår längst upp och vid handleven så har du ett par billiga överdragsvantar till dagis som ni definitivt kommer vara ensamma om!

4 thoughts on “Vinterkit i PUL

  1. Kjempefine plagg, og en veldig god ide! Jeg har ei jente på samme alder og hun kunne trengt et sånt sett 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.