tyg

NYTT NYTT NYTT!

Här kommer det, det nya tyget från Strömming Design!
STJÄRNLEJON

Åh som jag har längtat att få visa er det här trycket! Äntligen är allt klart och jag har sett tyget och det ser så fint ut! Det kommer att skickas till oss veckan efter nyår så vi hoppas att det är på plats i lager efter trettonhelgen!

Vi har samarbetat med Linda Kling / Knastroll Design den här gången och hon har ritat ett tyg som vi tänker oss även funkar till de lite större barnen! Lejonen är ca 6 cm höga.

Självklart är det ekologisk bomull i tyget, 95 % bomull och 5 % lycra i en mjuk singeljersey. Det finns inte aktivt i butiken ännu utan det kommer inte att gå att beställa innan det faktiskt finns i lager och har kontrollerats av oss att hela sändningen är OK.

Jo, och till tyget kommer det att komma matchande band! Lagom breda till napphållare och annat roligt! Tyvärr ligger produktionen av banden några veckor efter tyget men jag hoppas att banden är här till syfestivalen!  Har bara små prover av banden och inte den bästa bilden på dem men visar dem ändå för de är så läckra!

Med den här nyheten tackar vi för ett fantastiskt år och hoppas på ett lika bra och roligt 2013!

10 thoughts on “NYTT NYTT NYTT!

  1. Å vad gör du?! Jag tänkte ju att jag inte skulle köpa så mycket tyger, men det går ju inte när du har så sjukt fina saker! 🙂
    Lejonen är jättefina, men alltså rävarna såg jag nu, något av det finaste jag sett!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.