om bloggen

5 år!

För några veckor sedan fyllde min blogg 5 år! Helt galet!

Tänk vad mycket som här hänt sedan dess! Tre barn, giftermål, husköp, företagsstart och mycket mycket sytt! Har gått en lång väg sedan jag visade min första bild på bloggen. Nya symaskiner, mycket tyger och många olika redskap har hittat sin väg både till mig och en från mig under dessa år.

Jag ska försöka bli bättre på att visa det jag gör, för jag syr fortfarande mycket, men bloggen blir lite styvmoderligt behandlat just nu. Jag vill ju dessutom ha kvar min blogg som ett minne över det jag gjort – för min egen skull!

Hoppas ni är med mig ett tag till! Och håll utkik här och på FB för till sommaren händer det grejer hos Strömming igen! Vem kunde tro att jag skulle sluta?!

SparaSpara

3 thoughts on “5 år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.