merinoull · tyg

Merino!

Förra året sålde merinon slut på några veckor och många har frågat om det kommer in mer. Nu har vi glädjen att presentera årets merinoullstyger. I år har vi ett samarbete med I k a s y r i Finland och tillsammans kommer vi med fyra olika jaquardstickade merinotyger i svart och vitt.

Hoppas att ni ska gilla dem lika mycket som vi gör! Tygerna är under produktion och beräknas i lager om ca 4 veckor. De tillverkas i Finland från samma ställe som förra året så gillade ni dem så känner ni till kvaliteten. Till dessa kommer förmodligen också svart enfärgad interlock samt ribb med 3% elastan i.

För att se de olika storlekarna på mönstren har ni en liten linjal i hörnet på varje bild. Chevron är ca 4 cm breda. Scallops är ca 8 cm breda. Snowflakes är ca 7 cm höga och Big star är, precis som namnet antyder, stora! 18 cm från spets till spets!

Det blir ingen förbokning på tygerna.

6 thoughts on “Merino!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.