baddräkt

Baddräkt

Sydde den här baddräkten till dottern i början av sommaren. Det var en upplevelse och erfarenhet att sy i baddräktstyg, halkigt och dant. Baddräkten är lite sned och vind och när jag hade sytt den var jag ganska besviken men nu när dottern använder den med glädje är jag rätt nöjd ändå.

Tyget är från The Fabric Fairy och mönster kommer från en Ottobretidning. Sydde den 110 lång och 104 bred då dottern är smal. Kanterna är sydda på min Coverpro men ack vad det halkade. Axelbanden är också sydda på Coverpron. Min coverpro behövde veckor att återhämta sig efter att jag ändrat inställningar för det här tyget så det är inte något jag gör snart igen!

2 thoughts on “Baddräkt

  1. Men tänk att det blev så! När jag syr gymnastikdräkter tänker jag att det är som att skära smör med täljkniv och precis det covern är gjord för. Dock får jag inte bandkantaren att fungera utan jag syr i så fall en riktig rullåkant när jag behöver kanta med band. Oftast syr jag bara fast resår och viker in och syr fast, som jag gissar att du gjort vid benen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.