broderi · mössa

Bäjjan!

Den biltokiga lillebrorsan i familjen är ju även bekant med ”Bilar” och leker gärna med ”bunena” (blixten) ”ally” (sally) och ”bäjjan” (bärgarn). I förra veckan, som bestod av 4 1/2 vab-dagar för min del så sydde vi en bäjjanmössa. Tyvärr är den lite tight men den funkar ändå.

Tycker att Bärgarn blev rätt snygg i rostorange velour! Köpte broderiet för kanske 2 år sedan när jag var ute efter ett Blixtenmotiv. Blixten har jag broderat på ganska många plagg nu men detta var premiär för Bärgarn. Helt OK tycker jag!

Det randiga tyget är ekologisk jersey med lycra från Znok. Skulle blivit något helt annat men men, så kan det gå! De blå prickarna är bara markeringar med penna för att lägga tyget rakt i broderimaskinen. De går bort i tvätten!

2 thoughts on “Bäjjan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.