diverse

Nålar och lagen om alltings jävlighet

Sydde ihop den gröna ugglebodyn i morse. Dagen tillbringades sedan på psykoprofylaxkurs (jättebra förövrigt) och nu när fotbollen drog igång tänkte jag att det är ju perfekt för då kan jag kantbanda bodyn…. Sagt och gjort, kantbandet nålades fast ochdet såg jättefint ut, färgkombon rockar fett! Men ca 1 cm in i sömnaden hör jag ett *krack* och så har jag kört av tvillingnålen! Lördagskväll…. ingen mer tvillingnål hemma (mycket dumt, nålar går ju av förr eller senare)…. söndag imorgon (med mer psykoprofylax och inga öppna syaffärer i stan, vilket betyder att jag inte kommer kunna sy klart bodyn eller nått annat heller). Så nu sitter jag här utan brun mudd hemma (gammalt gnäll), utan tvillingnål och ingen möjlighet att köpa ny imorgon…. buhu! Om inte Åhlens har… någon som vet?

Lägger hur som helst upp en bild på färgkombon och den trasiga nålen… FÄrgerna stämmer inte riktigt då jag fotade under lampan istället för i dagsljus men orkar inte fota om! Har dessutom roat mig med att fota namnbanden i hög och piffa upp bloggen lite. Nått ska man ju göra när man är noll intresserad av fotboll, har huvudet fullt av avslappningsövningar och känner sig alllmänt matt av foglossning.

9 thoughts on “Nålar och lagen om alltings jävlighet

  1. Trist!!Det är så irriterande när just tvillingnålen går av, både för att man oftast inte har ett överflöd hemma, men mest för att de kostar ju så förbenat mycket!!Men bodyn blir nog fin när den väl blir klar!Ha en trevlig kväll!!

  2. Om inte jag har fel för mig så har väl vissa mataffärerna lite småplock. Tror att ”mitt” Hemköp har tvillingnål och likaså Maxi. Kanske lite sent att komma på det nu, men till en annan gång…

  3. Sica; tack för tipset, nu är det lite sent att orka åka iväg men om det händer igen så ska jag definitivt kolla in ica maxi. Åhlens hade inte tvillingnål så ikväll är jag ofivilligt sybefriad… men det finns ju annat att göra också, tror jag… Tack ni andra för era värmande kommentarer 🙂 Återkommer med bild på färdig grön ugglebody senare i veckan.

  4. Snälla, stackars Strömming!!! Men kombon blir i vilket fall URFRÄN!!!! Visst är det kul med färgade ugglor??? MYCKET bättre än vita 🙂 🙂 Hoppas att allt har löst sig med nålen… eller åtminstone kommer att göra det i morgon!!!! Har bestämt mig för två meter av ”ditt tyg”, mern maiolar dig om det. KRAM OttoPippi!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.