diverse

I love your blog!

Jag har fått en utmärkelse av superduktiga Kalunji! Tack så mycket för den, det värmer! Kalunjis blogg är en av mina favoritbloggar men jag skickar inte tillbaka utmärkelsen utan ska försöka nominera några andra bloggar som jag också gillar skarpt! Det är inte helt lätt att välja då det finns så många roliga och inspirerande bloggar men jag ska göra ett försök.

Nu gäller följande:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you’ve nominated

Så nu ska jag nominera 7 bloggar som jag gillar….

Ottopippi
Gulligan
EttTuTre
Retro Elephant
Tisas Hem
LinSar
Snork

Det finns ytterligare en hel radda bloggar jag skulle vilja nominera och som jag besöker varje dag men dessa får min I love your blog-utmärkelse! Slit den med hälsan! 😀

11 thoughts on “I love your blog!

  1. Gratulerar till lilla Iris. Vad söt hon är. Är lite sen med gratulerandet, men så är det när man är på semester. Missat en hel del märker jag när jag bläddrar runt på bloggarna.

  2. äh vad glad jag blev 🙂 hade jag inte fått den av dej så hade jag nominerat tillbaka 🙂 gillar din blog jättemycket 🙂hur har det gått med tygblöjorna?

  3. Åhh, tack! Vad glad jag blir. Ska fundera lite på mina svar innan jag svarar i min blogg, men det kommer jag lovar. Just nu är tiden lite kort bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.