diverse

Min vinst!

Ett fint rosa paket dök upp hemma hos mig idag och ställde till huvudbry…. jag har ju inte köpt nått!!! Men det stod mitt namn på så då kunde jag slita upp det och kika och då var det min VINST från Zion!!!!

Det var ett blöjfodral i brunt molntyg *dregglar* ett näsduksfodral i grönt molntyg *gregglar lite till* och en plastfodrad matpåse i djungeltyg *nu är hela tröjan full med dreggel*. Tack så mycket!!! Det är verligen superfina och så välgjorda och de kommer bums att packas med saker. Matväskan ska få agera reservklädspåse i väntan på att I äter annat än bröstmjölk. Tänk vilken tur jag hade som vann Zions tävling *fniss*!!

Så måste jag visa något annat fint jag upptäckte i morse. Förutom att sy så har jag en annan hobby – jag samlar på Hoyas – och i morse såg jag för första gången blommor på min ganska nya Hoya retusa! Blev så till mig att jag studsade och tjöt lite….

Å så en sak till… önskar jag kunde sy sånna här… Pocket bots…. så coola blöjor. Har även en med samma mönster på brun botten. Inte nog med att de är snygga, de är bra också – och billiga! Och du får själv välja färg på PUL, innertyg och knappar. Tyvärr hann de sitta på i 15 minuter innan … ja ni vet…. dags att byta…. Om hon tål dessa kommer det bli fler! Eller så inspireras jag till att knåpa liknande… Pockets verkar på nått sätt enklare än formsydda…. Måste prova! Haha jag HAR snöat in på blöjor!

12 thoughts on “Min vinst!

  1. grattis till vinste! och vilken jättefin blöja! jag funderade på tygbjöjor till isak men det blev aldrig av, nästa kanske det blir 🙂och vilken fin blomma! själv ska jag gå en runda i huset och kassera en del, vi har INTE några gröna fingrar här hemma så långt ögat når 🙂

  2. Vilket fint paket 🙂Jag hade ju den där typens blöjor till M, men de läckte vid grenen 🙁 Jag undrar om det har att göra med att den inte har några ”vingar”?

  3. Tänkte bara säga att mönstret på hoodien är egen gjort. Har utgått från ett vanligt tröjmönster, gjort ett sprund och lagt till en luva.

  4. Känns som att du har haft en ganska så bra dag idag:) Det var ju ett jättefint paket du hade fått och blommor är ju alltid lika roligt!

  5. Svejs!!!Grattis till vinsten!!!! Förstår verkligen om du dreglar 🙂 🙂 🙂Men vad är egentligen en Hoya för speciell blomma???? Har inget kunnande om blommor men undrar bara lite…. 🙂Och JA (!) vännen, du HAR verkligen snöat in på blöjor!!! 🙂 🙂 🙂 Men det är bara kul!

  6. Vilken härlig vinst du har fått. Och det är ju så där extra kul att få paket när man inte ens har hunnit gå och vänta på det.Och nu förstår jag skillnaden mellan vikblöjan och den formsydda blöjan (för det är väl en sån du visar här i inlägget?).

  7. Pose: TACK! Nu kan jag också försöka!OttoPippi: Hoya är det latinska namnet på porslinsblomma, det finns ca 250 olika! Så man kan samla tills man storknar! Jag har bara strax över 20, de envisas med att dö här… Utom några som blommar glatt 🙂Ett Tu Tre: Det här är en pocketblöja, den är visserligen formsydd, men har ingenting som suger i sig. Det fyller man på i ’fickan’ så mycket eller lite man vill och så är innertyget sånt att det känns torrt och det man stoppat inne i fickan blir blött. Mycket praktiskt. Formsydda är de två första jag sytt och den jag sydde häromdagen är en vikblöja! Vikblöjorna går utmärkt att stoppa in i en sån här blöja för att suga. Yttertyget är vattenspärr så det här funkar precis som en vanlig blöja!Och den funkade utmärkt! Inget läckage alls, bara nr 2 i stora mängder i ren blöja…

  8. Grattis till vinsten! Håller med om att pockets är supersmidiga, även om inner- o ytterblöja håller bra mycket mer! Men när de kommer till den där åldern när de bara ålar o aldrig är still är pockets GULD! =)(Nu hittade jag mönstret du mailat – fick gå igenom 349 spam bara 😉 Tack snälla, ser fram emot att sy egna snart då!!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.