beställning · body

Bodys


Dessa två bodys har varit klara ett tag men jag har glömt att blogga om dem. Det är en beställning som jag har gjort och tygerna valdes av beställaren. Kul att få sy beställning i mitt eget bodymönster! Inte så mycket att orda om den här gången, tygerna är gamla godingar, mönstret och sömnaden är mitt vanliga. Jag gillar modellen med enkelt tyg över magen och att grenknäppningen är uppe vid magen (och inte längst ner som på de första bodysarna jag sydde hade). Nu hoppas jag att de ska gillas av beställaren också!

Hur böjer man föresten ordet body? En body, Två bodys? Två bodyar? Hrm, inget låter speciellt rätt!!

11 thoughts on “Bodys

  1. Superfina!! När jag använder orden body så böjer jag det på engelskt vi (för det är det väl, säger teknikern som hatar språk 😉 En body – flera bodies.

  2. Snygga, jag gillar de gamla godingarna du valt 🙂 Snygg modell på bodys. Än har jag faktiskt inte sytt någon body, dax att testa.

  3. Språkvetaren kommenterar: på svenska böjer vi på svenska. En body, flera bodyer, de där bodyerna (precis som en ponny, flera ponnyer de där ponnyerna). Fast det låter ju rätt knäppt, så förmodligen kommer vi att göra om ordet med tiden. Tänk på hur baby blev bebis på svenska. Hur som haver, dina bodyer är ursnygga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.