diverse

Använd det du har – November

Utmaningen är väl att betrakta som över såhär på sista kvällen i november. Måste erkänna det var jobbigt, men ack så nyttigt, att tänka sig för innan man rusar sta och shoppar loss trots att hela garderoben faktiskt är full av tyg. Jag klarade mig inte riktigt. Syndade på myrornas (men det har jag ju redan erkänt) köpte garn en gång till en födelsedagspresent samt mönstret till klänningen som jag ska ha på nyår (till vilken kära mor och jag idag har mätt och klippt ut en prototyp (kan inte det där fina franska ordet på t) som nu händer nålad på provdockan och väntar på att bli sydd).

Mamma kom idag med alla sina mönster, inklusive en jättefin bok med barnkläder från 70-talet! Det fanns hur fina mönster som helst i den och jag blev verkligen överlycklig! En och annan godbit fanns det bland övriga mönster också men boken var i särklass bäst av mönstren! Det bästa var nog ändå att hon kom med min mormors gamla knappskrin. Min mormor var sömmerska och i det här skrinet så hade hon sina knappar och de är bara så fina! Jag ska vårda skrinet ömt och tänka på mormor varje gång jag använder några av hennes knappar! Tack mamma!

12 thoughts on “Använd det du har – November

  1. Vilket härligt knapp skrin. Jag fick också min mormors knappar efter henne. Några knappar har en historia bakom sig som jag minns hon berättade för mig som barn. Så varje gång jag ska använda dem kommer minnena tillbaks.

  2. Hej! O vilket fit ”skrin” att ha allt möjligt i, helt underbart. Angående din kommentar på mössinläggt om stolekslapparna nåt mäste bli fel när vi mailar för jag har svarat på alla dina mail, mitt svar kanske hamnar i din skräp mail. Men jag skickar ett nytt mail till dig i dag och har du inte fått de får du maila mig i kväll så får jag försöka igen.

  3. Hej,Jättefina grejer du gör! Jag kommer ihåg hur vi satt och knåpade ihop halloweenkläder för en sådär 13-14 år sen…Jag har blivt inspirerad och har också startat en blogg för grejer jag gör. asamadeit.blogspot.comha det bäst!kram Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.